fredag 12 oktober 2012

Helspäckad men helspännande vecka framför!

Den kommande veckan ser ut att kunna bli en av de mest späckade jag varit med om. Alla inslag känns synnerligen värdefulla och stimulerande att ge mig in på. Men allihop råkade nu komma i just samma vecka, vilket känns något oroande för orken - inte minst för frun som ska hantera hemmafronten. Men - utöver den vanliga skolundervisningen, föräldramöten och andra vardagsgrejer gäller

Måndag: Förlagsmöte - vi håller på att sätta huvudplaneringen och börja jobba redaktionellt med min kommande bok som jag nämnde en del om i somras. Mer info kommer när vi kommit en bit längre i arbetsprocessen. Men det känns förstås väldigt spännande att komma några steg närmare en färdig produkt.

Måndag-tisdag: Rundresa med besök på tre av Sveriges kristna gymnasieskolor som jag besöker i egenskap av ordförande i den nya organisationen KLEO. Europarådet tog i förra veckan en resolution på friskoleområdet som i vissa stycken var bra, i andra stycken något oroande. Därför kommer jag att träffa skolledare och elever för att dela en del tankar kring hur vi kan stärka elevers rätt att själva välja sin skola. Återkommer med med info angående detta.

Onsdag: Föreläsa i hemförsamlingen i den klart spännande satsningen Kungsporten Akademi, där jag talar över ämnet "Från mig till dig - Att presentera evangeliet i en sekulariserad nutid".

Torsdagen verkar behaga vara förhållandevis vanlig.

Och på fredag är det alltså pålyst någon form av debatt med Christer Sturmark i P1:s Människor och Tro. Har ännu inte fått närmare information än så. Och sedan avslutas veckan med att undervisa konfirmander i en annan församling i Huskvarna.

Efter det tänker jag nog försöka sova en stund.

Kort sagt: en väldigt intensiv, men förhoppningsvis även väldigt givande vecka. Den som vill får gärna be om kraft och vishet - inte bara till mig utan även till familjen därhemma.

1 kommentar:

  1. Ser fram emot att få lyssna på dig ikväll Per på Kungsporten Akademi:)

    /David Axelsson

    SvaraRadera