tisdag 27 december 2011

Chockerar lite på Samvetsbloggen idag

Jag har idag ett inlägg på Samvetsbloggen med den måhända något uppseendeväckande rubriken "Förenkla kvinnomisshandel". Som bloggläsaren inser så är det förstås ingen seriöst menad uppmaning, utan snarare ett sätt att belysa det moraliskt chockerande i RFSU:s argumentation kring vikten av att göra det enklare att ta fler ofödda människors liv.

1 kommentar:

  1. Jag läste ditt inlägg på samvetsbloggen. Det är verkligen märkligt att folk i gemene man bara sväljer den typen av argumentation som RFSU för fram.

    Sen kan man ju tycka att liknelsen mellan abort och kvinnomisshandel haltar lite. Kvinnomisshandel finns ju inget positivt med och ingen skulle väl kunna tänka sig vara kvinnomishandelsförespråkare. Däremot så anser väl abortförsvararna att det faktiskt finns något positivt med abort. Att det "positiva" är att ett ofött barn dödas vill man kanske inte låtsas om.

    Jag publicerade en predikan om abort idag på min blogg efter att ha läst ditt inlägg på samvetsbloggen. Om du orkar, vill, kan, har tid att lyssna igenom klippet så vore det roligt att höra dina kommentarer.

    SvaraRadera