tisdag 14 juni 2011

Vad göra i sommar?

Idag har då sommarlovet börjat för undertecknad. Vi tar nu ett antal veckor ledigt från Kungsgymnasiet, och sätter siktet mot ett läsår av växt och förberedelse för fler nya program till hösten 2012. Det ramlar säkert in några tillfällen även under sommaren där jag behöver ta ett handtag för att förbereda den kommande hösten. Men det känns spännande att vara med i en pionjärfas!

Men nu siktar vi på vila och god gemenskap i familjen. Det har varit en tuff vårtermin på flera sätt, nu behöver vi tid för återhämtning.

Jag kommer att ha några talarengagemang under sommaren också, mest noterbart Oasmötet i Kungsbacka i juli, där jag håller seminarium fredag-lördag på temat Vem tänder stjärnorna - nutidsmänniskans stora frågor som ingång att förkunna den kristna tron. Jag och familjen har blivit så välsignade av Oasrörelsens konferenser, och det känns förstås extra hedrande att få medverka i ett sammanhang som har betytt mycket för ens egen utveckling som kristen. Det vore roligt om någon läsare vill och kan komma med på konferens och seminarium.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar