onsdag 22 december 2010

Ny hemsida färdig - clapham.se

Den senaste veckan har jag jobbat mycket administrativt i två spår: dels har jag skrivit på ansökningar till Skolinspektionen för Kungsgymnasiets räkning, vi räknar med att växa framöver.

Och dels har jag gjort en ny hemsida för den kristna tankesmedjan Claphaminstitutet, där jag fungerar som Fellow och informationssekreterare. Sidan kommer under den närmaste tiden att i första hand fungera som ett artikelbibliotek med de bästa och mest uppmärksammade smakproven från institutets produktion under de närmare tre år som vi har funnits till. När jag nu tittar på resultatet kan jag å Claphams vägnar känna en stolthet och tacksamhet över att institutet har gjort ett arbete med en sådan bredd och djup. Vissa är snabba att fälla nedsättande tillmälen om Claphams verksamhet. Jag tycker att de i så fall gör väl i att först ta närmare del av de teman som vår produktion täcker.

Gå gärna in på clapham.se och studera innehållet och lägg sidan till bland dina favoriter. Ambitionen är att sidan med tiden ska bli ett av Sveriges viktigaste webbplatser för kristen opinionsbildning, och vi kommer fortlöpande att fylla på med nytt material.

Nu förbereder vi oss inför den kommande julhelgen där vi återigen får fira vår Frälsare Jesu Kristi födelse. Och kom ihåg: julafton är en vanlig vardag, det är på lördag som den stora dagen infaller!

2 kommentarer:

  1. Verkar som innehållet hamnar till höger om fliksystemet. I alla fall i min firefox...

    SvaraRadera
  2. Bra att (även) Clapham´s fått en webbsida som är stilren, okomplicerad, lättbegriplig. "Ambitionen är att sidan med tiden ska bli ett av Sveriges viktigaste webbplatser för kristen opinionsbildning" - åt detta är det så här dagen innan julafton bara att applådera....
    Får väl önska Per Ewert och alla andra är härlig, fridfull, ljus och lagom kall - God Jul !

    R.Ö:

    SvaraRadera