tisdag 27 juli 2010

Talar om Vem tänder stjärnorna på Europakonferensen imorgon

Då har vi tagit oss hem från familjeläger, packat upp för att strax packa om och ta oss upp till Uppsala för några dagar på Europakonferensen. Det ska bli roligt att lyssna inte minst till Hans Weichbrodt och Berit Simonsson, då vi missade Oasmötet förra veckan. Har flera frågetecken angående Benny Hinns besök, men Ulf Ekman har bemött hans udda budskap på ett tydligt och bra sätt. Så det blev en lite tråkig start på konferensen, men nu ser vi fram emot på fina möten med Gud och trossyskon!

För min del så kommer jag att tala om "Vem tänder stjärnorna?", prata med folk och signera böcker på förlagets scen i boktältet imorgon mellan 13 och 14. Det ska bli väldigt roligt, så kom gärna med då, alltid roligt att möta fler läsare öga mot öga. :-)

3 kommentarer:

 1. Hoppas det går bra för dig i Uppsala med boksignering och allt!

  / Henke

  SvaraRadera
 2. En Forserumsfamilj åker kanske inte över närkesslätten mot målet i Uppsala annars kan fika å saft och bullar ordnas, sandlåda finnes likaså.
  Visst finns det frågetecken kring Benny Hinns utläggningar, kanske det iallafall vara "bra" att det var under Europakonferensen det uppenbarades för DÄR tycks kurage, dvs. mod, oräddhet och frimodighet att korrigera finnas. Tänker på att det inte är många församlingsföreståndare som står som författare till någon bok om doktriner, vilket Ulf Ekman gör, sedan länge, kanske därför.....
  Lycka till i Din förkunnargärning i tal och skrift.

  R.Ö.

  SvaraRadera
 3. Tack för glada tillrop, Henke och Rolf! (Nej, NÄrke blir lite för lång omväg denna gång ;-) )

  SvaraRadera