fredag 19 oktober 2012

Slut!

Slut på veckan.
Slut i kroppen. Förhoppningsvis ännu inte alldeles slut i huvudet.
Alla aktiviteter under veckan har varit spännande och givande. Men nu är jag trött. Nu ska jag sova en stund.
Klippet från dagens debatt med Sturmark försöker jag lägga in här. Kommentarer kommer senare. Trevlig helg! Och godnatt.

4 kommentarer:

 1. Per,

  Du kom ju bort dig fullständigt i debatten med Sturmark! Trodde att du hade studerat honom bättre än så här. Du försökte ta på dig rollen som mobbningsoffret, men Sturmark nappade inte. Han valde att inte mobba dig. Håll dig till det sakliga i framtiden, eller stig år sidan och låt någon som kan debattera göra det i ditt ställe.

  SvaraRadera
 2. Oj, det var ord och inga visor - tycker nog att den anonyme skulle ha stått för den hårda kritiken med sitt namn.

  Rent allmänt är det förstås så att debatter som mest handlar om vem det är mest synd om inte är så roliga att följa. Ibland har det väl känts som att även vi kristna varit lite för "egotrippade" i det avseendet, även om vi så klart (likaväl som t.ex. Rfsl eller judiska organisationer) har rätt att påtala ren förföljelse.

  Men huruvida kritiken drabbar Per den här gången kan jag inte avgöra förrän jag sett debatten. Oavsett hur lyckad insatsen var kan jag inte annat än tacka dej Per som "står upp" i de olika sammanhangen, även om både kropp och själ tar en del stryk (detta inte sagt för att kritisera Sturmark, som säkert också fick sina fiskar varma).

  SvaraRadera
 3. Käre anonym,
  det var redaktionen som satte dagordningen till att fokusera på just nyateismen och deras ofta nedsättande sätt att kommunicera. Quad erat demonstrandum.

  SvaraRadera
 4. Andreas, mitt namn är Dan Viman.

  Per, vad menade du med "Quad erat demonstrandum"? Att jag med med mitt inlägg bevisar den tes du driver - att nyateister ofta använder ett "nedsättande sätt att kommunicera"?

  SvaraRadera