onsdag 2 januari 2013

Och boktiteln lyder...

Då kan jag med stor glädje meddela (jodå, några var allt som lyckades gissa rätt utifrån de ledtrådar jag gav härom dagen) att den bok jag släpper under våren kommer att gå under titeln Guldet blev till sand  En välkänd formulering som får illustrera det symptom i vår samtid där livets verkliga skatter devalverats till intet. Det var för övrigt min kära fru som värkte fram titeln under ett ivrigt brottande med det svåra valet att finna en lämplig överskrift för ett så stort arbete som en bok. Knappast någon redaktör kan överträffa en klok hustru!

Huvudtiteln kompletteras av den något långa men förklarande undertiteln Hur vi lät det verkliga livet rinna ur vår händer, och hur vi kan vinna det åter  Jag hoppas och tror att den här boken ska kunna hjälpa många att återfinna och återvinna den skatt som är värd att leva och dö för. Det är ingen blygsam ambition. Men jag har under flera år känt att jag behöver ta mig an den.

I kommande vändor kommer jag att presentera förlag, releasedatum och annan information om boken. Tillsammans ska vi kunna finna guldet igen.

2 kommentarer:

  1. "...skatt som är värd att leva och dö för" var det nog menat att stå(?) ;-)

    Blir intressant att kolla upp när den kommer (boken)

    SvaraRadera
  2. När boken väl kommit i tryck ska vi ha hunnit döda den där otäcke Tyrckfelsnils! :-) (Bra med bloggar där man kan fuska och ändra i efterhand...)

    SvaraRadera