lördag 27 februari 2010

Jag är i teve på tisdag

Här har jag haft en bra kväll i Vimmerby. Lite annorlunda än väntat eftersom jag fått uppgiften att det var två föreläsningar på styvt en timme var, men den andra var istället ungdomsmöte med 20 minuters predikan. Jag drog väl över lite i tid, men det blev en fin helhet på mötet. Vimmerby är en fin stad, med åtminstone ett underligt inslag. På väg till nattkvarteret passerade jag "Belsebuls barnkläder". Okej?? Åtminstone jag känner kanske ingen jättelängtan efter att handla kläder hos Hin Håle till mina barn.

Tisdag ja! Nej, jag har inte smugit sig in i Jonas Gardells program senare på kvällen. Däremot kan man se mig i "Vem vet mest?" i SVT2 kl 19. En ganska bra teveidé där slumpmomentet iochförsig är rätt stort, mycket avgörs ju av huruvida man råkar få enkla eller svåra frågor i början. Programmet spelades in redan i december, men kontraktet förbjuder mig att skvallra om utgången. Den som tittar får iallafall se lite mer av hur jag ser ut i rörliga bilder.

Om jag lyckades komma in på någon religionsfilosisk diskussion i programmet? Jodå, det gick det också.

1 kommentar:

  1. Per !
    Efter en vecka utomlands, utan television, radio, bredband eller sonyericssonen är det nu dax att slå igång alla mina egna apparater igen och då kan det passa bra med Dig i rutan ....hur det än går(gick) var det härligt och friskt vågat att Du ställde upp i vem vet mest, - kanske det även blev så, att du vet mest) Då kan man väl säga att både darwinister och dawkinister kanske kommer att dra sig för att diskutera och tampas med dig, framöver, det blir liksom knappast lönt att försöka !!

    Rolf Ö.

    SvaraRadera