söndag 18 oktober 2009

Slut på konferens - dags att se framåt!

Åter i hemmet efter en härlig Apologia-helg som avrundades med väldigt fascinerande bibelstudium av Jesaja 53 (Jo, det kan faktiskt vara alldeles fantastiskt spännande.)
Men det var så uppmuntrande att träffa och umgås med andra som delar samma längtan efter att försvara och förklara den kristna tron på den offentliga arenan. Och fler kan vi bli! Vårens i stort sett oannonserade konferens drog 70 anmälda, i höst var det 200. Och mer kan det bli.
Vi hade även en planeringssession inför vårens konferens idag, och utan att läcka nyheter innan de ska släppas kan jag nog utlova några särdeles spännande dagar i Stockholm i vår. Sitter just och följer en debatt på nätet där den inbjudne huvudtalaren i stort sett sopade banan med en av världens mest namnkunniga ateister. Borde även kunna bli medialt intressant tror jag.
Så det vi bör sannerligen inte befinna oss i början av slutet när det gäller den kristna tron i Sverige. Men det skulle mycket väl kunna vara... (lägg själv till lämplig avslutning...)
Nu ska jag till sist på kvällen även få ordning på morgondagens lektioner. Thomas av Aquino ska det bli. Kul kul!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar