måndag 26 april 2010

Smygpremiär

Då var den lilla smygpremiären avklarad och de första Ecce Homo-skrifterna skickade på posten. Har inte hört några reaktioner från Uppsala, där den smygsläpptes på SEA-presentationen på Livets Ord. (Du kan se den här om du klickar på SEA på besök, med skärpt samtidsanalys från Stefan Gustavsson).

Här hemma i Kungsporten gav jag en kort presentation av skriften som vi sålde i bokshopen sedan. Nu är min första lilla bokhög redan slut, så ni som beställt men ännu inte fått, hav tröst så kommer ditt ex när nästa laddning anlänt.

Reaktioner på själva innehållet kommer väl vad det lider, ska bli riktigt intressant att ta del av, både ros och ris. Jag märkte med Vem tänder stjärnorna att det dröjer ett tag innan folk har hunnit läsa och komma med respons. Noterbart var - åtminstone där - att de flesta av dem som var arga hörde av sig ganska fort. Kanske för att de inte läst boken? De som å andra sidan har hört av sig med värmande ord har varit många, och de har tagit mer god tid på sig. Och det känns nog också bäst så.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar