torsdag 31 mars 2011

Jag är headhuntad!

Nja, vid närmare eftertanke tror jag inte jag hoppar på tåget. Men jag fick ett lattjo mejl med rekommendation om ett jobb på Platsbanken som kanske kunde vara av intresse. Vad sägs om det här? "Uppdrag: Att under fyra veckor för [tidskriften X:s] räkning testa badstränder i fyra världsdelar. Bland arbetsuppgifterna ingår att åka på utflykter, vila i solstolar, dricka vin på lokala tavernor samt andra vanligt förekommande uppgifter i kommersiell strand- och turistmiljö. På vissa orter kan även mottagande av helkroppsmassage, drinkprovning, snorkeldykning samt bokläsning efterfrågas." En av de kvaliteter som efterfrågas för jobbet är att "ha kapacitet att vila/göra ingenting under långa perioder." Åh,dessa nätter av vakande och vånda innan jag till slut bestämde mig för att avstå... För andra som vågar ta tjuren vid hornen är det sålunda fritt fram. Men medge att det var en rätt schysst marknadsföringsgrepp. :-)

5 kommentarer:

 1. Jag ser förresten att det inte längre går att få blankrad i mina bloggposter hur mycket jag än trycker enter. Lösning, någon?

  SvaraRadera
 2. Shysst jobb ändå... :_)

  Ang blankrad; gå in under fliken html. Ställ markören där du vill ha blankrad. Skriv
  för varje ny rad du vill ha. Det ska nog funka. Det är typ den enda html jag kan... :-)

  SvaraRadera
 3. Okejn nu BLEV det ju ny rad där uppe där jag försökte förklara... :-) Det som ska stå där är först ett "mindre än tecken" alltså ett <.
  Sedan skriver du direkt utan mellanslag br och så avslutar du med ett "större än" tecken. Gör detta en gång för ny rad (som ovan efter "skriv" och ytterligare en gång för att få till blankraden. Hoppas det funkar nu.

  SvaraRadera
 4. Du behöver kanske inte ens gå in i html-fliken då utan skriver det bara i den löpande texten.

  SvaraRadera
 5. April April från AMS sida? ;-)

  SvaraRadera