fredag 5 mars 2010

Föll på målsnöret

Eller på eget grepp, kanske man ska säga. För visst skulle jag ha vågat chansa på att Zlatan faktiskt fått fyra guldbollar, som jag anade men inte vågade dra till med, och visst skulle jag ha kommit på begreppet kvot trots kort betänketid. Och framförallt skulle jag inte ha dribblat bort Hallands åar eller gått på slamkryparen med världens lägst belägna SÖTvattensjö. Så jag har helt mig själv att skylla.

Men man får väl ändå vara nöjd med att bli delad tvåa bland 48 tävlande. Och det var henne väl unt, Karin som vann.

Men om man ramlar på målsnöret i ett lopp så börjar snart ett annat. Nu ska jag snart upp igen och trösta lillflickan som har feber för tredje natten i rad. Det blir färre tittare i det loppet. Och väsentligt jobbigare. Men mer närhet, och nog faktiskt också mer angeläget. Godnatt!

3 kommentarer:

 1. Joo, att komma delad två i ett lopp, där man inte vet hur banprofilen är, om det är uppförs eller utförsbacke eller om man svänger höger eller vänster om en funktionär med rödflagg i ett vägskäl - är beundransvärt....!!

  Rolf Ö (....som sprungit Lidingöloppet för länge, länge sedan)

  SvaraRadera
 2. Världens LÄGST BELÄGNA sötvattensjö, var det väl frågan handlade om? Annars hade ju svaret varit Bajkalsjön...
  Men Per, vilken av följande stadsdelar i NYC ligger belägen längst norrut? Manhattan, Bronx, Queens eller Brooklyn? Hihihi...
  Till sist, var detta första gången du åkte på pisk och kom hem tomhänt från en TV-frågesport?

  /Rog

  SvaraRadera
 3. Du är vaken när jag förslappas, Roger. Kul att se dig här förresten! Har rättat nu...
  Men jag kom väl inte hem tomhänt heller - min fru fick ju en fin blombukett.!

  SvaraRadera